Moja Korpa

Ukupno:0 RSD

Kontakt

Ako imate pitanje ili Vam je potrebna neka informacija, molimo Vas popunite formu.

Popunite formu

Enter Fishing Shop Blog

Floating feeder fishing

objavljeno 27. april 2017. od Admin

Kod nas još nepopularan sistem feeder pecanja sa plutajućim hranilicama, a u svetu sve popularniji, a koji ću pokušati da prezentujem što bolje. Radi se o veoma zanimljivom sistemu pecanja koji će naviše odgovarati ljudima koji su sa pecanja plovkom počeli da pecaju feeder tehnikom.

Pročitaj ceo tekst
Položaji feeder štapa na stajaćim i tekućim vodama

objavljeno 23. april 2017. od Admin

Veoma zanimljiva tema o tome "Kako idealno postaviti feeder štap?". Postoji mnogo načina i položaja za postavljanje štapa u zavisnosti od vode na kojoj se nalazimo, vremenskih uslova, pa čak i navike ribolovca.

Pročitaj ceo tekst
Kako izabrati odgovarajući feeder štap

objavljeno 18. april 2017. od Admin

Feeder tehnika je trenutno u velikoj ekspanziji kod nas, izbor feeder štapova i opreme za tu tehniku je sve veći i bolji. Uvoznici poznatih brendova se sve više trude, i sve više toga je sada dostupno za razliku od ranijih godina.

Pročitaj ceo tekst
Feeder sistem za daleke zabačaje

objavljeno 13. april 2017. od Admin

Za ovu montažu potrebno je: 1.5m debljeg najlona od 0.20 - 0.30mm, dva parčeta silikonskog bužira 0.8 i 0.1, hranilica po izboru, feeder konektor, predvez na tanjem najlonu i udica prema vrsti ribe koja je ciljana grupa...

Pročitaj ceo tekst
Trabucco Perfecta u borbi sa šaranima!

objavljeno 09. april 2017. od Admin

Danas sam pecao method feeder tehnikom sa štapom Trabucco Perfecta ATC Competition 360 - 90 gr. iz najnovije serije Trabucco feeder štapova za 2017-tu.

Pročitaj ceo tekst
Feeder ribolov Milan Piperković

objavljeno 07. april 2017. od Admin

Kada dodje rano proleće i krenu topliji dani, tada i naša omiljena jezerska riba postaje sve aktivnija. Nekoliko stvari koje mi obični sportski ribolovci možemo uraditi i na šta po meni treba obratiti pažnju da bi imali dobar ulov deverike. Kao što svi znamo nije neka filozofija upecatii deveriku koje u nekim jezerima kao što je Gružansko ima mnogo, ali šta uraditi da imate još bolji ulov i sa po nekom ozbiljnijom ribom.

Pročitaj ceo tekst