Moja Korpa

Ukupno:0 RSD

Kontakt

Ako imate pitanje ili Vam je potrebna neka informacija, molimo Vas popunite formu.

Popunite formu

Enter Fishing Shop Blog

Mašinica za najborbenije grabljivice

objavljeno 21. maj 2015. od Admin

O ovoj mašinici više nema šta da se kaže! Pitate se zašto? Pa, zato što je svoje kvalitete pokazala i dokazala na najtežim „bojnim poljima“, u okršajima sa najborbenijim slatkovodnim i morskim grabljivicama, „družeći“ se sa nekim od najpoznatijih svetskih ribolovaca, na najatraktivnijim ribolovačkim destinacijama širom planete.

Šta sve nudi ovaj neverovatan model?

Pročitaj ceo tekst
Lagani feeder štap

objavljeno 19. maj 2015. od Admin

Koliko puta vam je vaš stari, dobri feeder od 3,60 m bio predugačak i pretežak za lagano pecanje sitnije ribe na malim daljinama? U takvim situacijama pravi izbor je nešto poput Trabucco Precision Pro Quivera – osetljivi i lagani trodelni štapić od 3,30 m, sa M (Medium) akcijom, SiC sprovodnicima, drškom u kombinaciji prirodna pluta/EVA i tri vrha različite osetljivosti.

Pročitaj ceo tekst
Feeder štap 2 u 1

objavljeno 18. maj 2015. od Admin

Trabucco Selektor XS Multi Feeder 390-90 bismo mogli opisati kao „dva u jedan“. To je izuzetno lepo dizajniran i visoko-kvalitetan feeder iz već čuvene serije Selector, koji se zahvaljujući specijalnom produžetku (prolungi) sa standardnih 3,60 m može produžiti na 3,90 m i tako prilagoditi zahtevnom ribolovu na većim i jačim rekama

Pročitaj ceo tekst
Trabucco Firestar 3000

objavljeno 16. maj 2015. od Admin

Trabucco Firestar 3000 je još jedna od Trabucco mašinica koje krase savremen dizajn, kvalitet i visok nivo završne obrade. Ovo je „hibridna“ mašinica, sa aluminijumskim okvirom (koji garantuje čvrstinu), špulnom, ručicom i vođicom strune, dok su ostali segmenti od grafita.

Njena prednja kočnica je po mnogima savršeno izrađena, tako da omogućava precizno podešavanje i pruža veliku sigurnost u borbi sa krupnim ribama, bez obzira na to koju strunu koristimo. Opremljena je sa pet kugličnih i jednim jednosmernim ležajem (super-stoperom), prenos je 5,5:1, kapacitet kalema je 0,22 mm/160 m, a težina svega 285 gr.

Pročitaj ceo tekst
Tanak, lagan i jak varaličarac

objavljeno 15. maj 2015. od Admin

Ako ste u potrazi za vrhunskim, moderno dizajniranim, tankim, laganim i veoma jakim varaličarcem za UL ribolov, onda je Rapture Invader S 732 M pravo rešenje za vas! Veoma brze akcije, ovaj štap je dizajniran tako da omogući daleke i precizne zabačaje malih varalica, pre svega mikro-džigova i metalnih veštačkih mamaca, ali je zahvaljujući svojoj snazi u stanju da se izbori i sa krupnijim ribama.

Pročitaj ceo tekst
Vrhunski najlon velike snage

objavljeno 15. maj 2015. od Admin

Treba vam vrhunski najlon velike snage, sposoban za najteža iskušenja u match i feeder ribolovu? Trabucco XPS Match Pro je pravo rešenje za vas! Apsolutno nevidljiv u vodi, sa specijalnom tehnologijom nanetim keramičkim premazom, ovaj najlon karakterišu gotovo neverovatna nosivost i velika snaga, ali ne na papiru, nego u realnim uslovima.

Pročitaj ceo tekst
Vrhunski štap za soma

objavljeno 14. maj 2015. od Admin

Krupnog soma možete izvaditi i slabijim štapom, ali vam za ciljano varaličarenje naše najveće grabljivice ipak treba posebna oprema. Vrhunski somaroški štapovi su po pravilu vrlo skupi, ali na sreću ima i izuzetaka. Odličan primer za ovu tvrdnju je Catgear Fighter Spin, sa tankim, ali fantastično jakim blankom koji je u stanju da se izbori i sa najvećim kapitalcima. Dostupan je u dužinama od 2,40 i 2,70 m, čime je prolagođen ribolovu i sa obale i iz čamca.

Pročitaj ceo tekst
Univerzalna kutija za varalice

objavljeno 14. maj 2015. od Admin

Verovatno nema varaličara koji u svom arsenalu nema bar jednu ovakvu kutiju. Zašto su ove kutije toliko popularne? Pre svega, zbog univerzalnih dimenzija (20x12x3 cm), zahvaljujući kojima staju u svaku torbu, ali i u džep prsluka, jakne ili pantalona.

Pročitaj ceo tekst
Kvalitetna torba za varalice

objavljeno 13. maj 2015. od Admin

Ako vam treba kvalitetna, dugotrajna i praktična torba za varalice koju nećete platiti previše, obratite pažnju na model Rapture Adventure. Napravljena od jakih i provereno dugovečnih materijala, univerzalnih dimenzija (36x28x14 cm) i opremljena prakltičnim bočnim džepovima i podešavajućim kaišem za nošenje...

Pročitaj ceo tekst
Lagan i tanak takmičarac

objavljeno 12. maj 2015. od Admin

Plovkarošima kojima je potreban lagan i tanak petljaš (takmičarac) odličnog kvaliteta preporučujemo Trabucco Activu Pole 5005. Zahvaljujući izuzetno malom prečniku blanka koji je izrađen od specijalnog „SHMR“ karbona, ovaj direktaš pri dužini od univerzalnih 5,00 m ima težinu od svega 209 gr.

Pročitaj ceo tekst
Vrhunska šaranska mašnica

objavljeno 12. maj 2015. od Admin

Ako vam treba vrhunska „dalekometna“ šaranska mašinica velikog kapaciteta, izuzetnog dizajna i završne obrade, onda je K-Karp Crusader XS 8000 LC pravo rešenje za vas. K-Karp „krstaš“ je izrađen u skladu sa najnovijim dostignućima i opremljen je, između ostalog, „wormshaft“ sistemom koji garantuje besprekorno slaganje strune i ekstremno daleke zabačaje, mikropodesivim „baitrunner“ sistemom slobodnog hoda i posebno dizajniranom aluminijumskom špulnom kapaciteta čak 630 m/0,35 mm, a za savršeno gladak i bešuman rad zaslužno je pet kugličnih ležaja od nerđajućeg čelika.

Pročitaj ceo tekst
Vrhunski tonući monofil

objavljeno 11. maj 2015. od Admin

Trabucco XPS Match Sinking je vrhunski tonući monofil dizajniran za match i feeder ribolov. Koliko je u ribolovu veglerima i feeder tehnikom važno imati najlon koji po zabačaju brzo potone odlično znaju ljubitelji ove dve tehnike, a to je u ovom slučaju omogućeno zahvaljujući posebnom molekularnom sastavu ovog monofila, o čemu svedoči i natpis „Super Heavy“ na pakovanju.

Pročitaj ceo tekst
Kvalitetan match štap za manje od 40€

objavljeno 09. maj 2015. od Admin

Da li je moguće nabaviti kvalitetan match štap za manje od 40 €? Pre nego što odgovorite na ovo pitanje, obratite pažnju na Enter Revolution Match Power. U pitanju je klasično dizajniran trodelni štap od kvalitetnog „High Modulus“ karbona sa držačem mašinice poslednje generacije, kvalitetnim SiC sprovodnicima i rukohvatom od prirodne plute. Veoma je snažan i istovremeno osetljiv, tako da pruža vrhunsko uživanje u ribolovu.

Pročitaj ceo tekst
Moćni tornado za fideraše

objavljeno 09. maj 2015. od Admin

Iako je namenjen pre svega početnicima, Enter Tornado Power Feeder je štap koga se neće postideti ni iskusni feederaši. Ovo je jak i moćan trodelac od 3,60 m koji pokriva gotovo sve vidove feeder ribolova, ali se najbolje snalazi u situacijama koje zahtevaju snažnu opremu i daleke zabačaje, o čemu govori i deklarisana težina bacanja od 110 gr.

Pročitaj ceo tekst
Buba za klena

objavljeno 08. maj 2015. od Admin

Iako se varalice koje imitiraju razne skakavce i bube najčešće kreću drugačije od živih insekata koji se nađu u vodi, klenovi ih ipak rado napadaju. Rapture Beetle Billy Witch se po vodi kreće kao prava buba i nema tog klena koji može da mu odoli, naročito u letnjem periodu, kada ova riba redovno jede insekte i žabice.

Pročitaj ceo tekst
Rapture Xciter Grub

objavljeno 08. maj 2015. od Admin

Rapture Xciter Grub je realističan šed-tvister sa telom u obliku ribe i klasičnim „tvisterskim“ srpolikim repom koji počinje da „radi“ čim ova varalica dotakne površinu vode.

Pročitaj ceo tekst
Upredena struna vrhunske klase

objavljeno 07. maj 2015. od Admin

Upredene strune za varaličarenje su sve tanje i sve jače, a Trabucco Dyna Tex Power Silk je odličan primer savremene pletenice vrhunske klase. Veoma glatka i okruglog poprečnog preseka, tako da gotovo bez otpora prolazi kroz sprovodnike, velike nosivosti u odnosu na prečnik i zapanjujuće snage na čvoru, ovaj „konac“ je idealno rešenje za varaličare kojima je potrebna zaista vrhunska struna

Pročitaj ceo tekst
Mašinica za početnike i decu

objavljeno 06. maj 2015. od Admin

Enter Sparrow 10F je savremena i mala „kompaktna“ mašinica upotrebljiva za razne varijante ribolova, od UL i L varaličarenja, preko lakog pecanja na plovak, do lova dubinskom tehnikom na malim vodama.

Pročitaj ceo tekst
Držač za feeder štap

objavljeno 06. maj 2015. od Admin

Enter Rod Rest Head Ledger je univerzalni držač za feeder štap, koji može da se koristi u praktično svim vidovima feeder pecanja

Pročitaj ceo tekst
Vertikalno džigovanje smuđa

objavljeno 05. maj 2015. od Admin

Sve brojnijim ljubiteljima vertikalnog džigovanja smuđa najtoplije preporučujemo Rapture Twin Tail – neverovatno realističnog silikonca sa klasičnim račvastim „no action“ repićem, mekanim telom i hologramskim očima kome nijedan smuđ neće moći da odoli.

Pročitaj ceo tekst
Varalica za pastrmku

objavljeno 05. maj 2015. od Admin

Rapture Trout Fry je mala tonuća plastična varalica koja je u osnovi namenjena za lov pastrmke, ali je idealna i za pecanje grgeča, klena i ostalih manjih predatora. Dugačka je 36 mm i teška svega 2 gr, ali se zahvaljujući aerodinamičnom telu odgovarajućim (UL) priborom daleko zabacuje. Dizajnirana je tako da atraktivno radi i u bržoj vodi, ali je odlična i za stajaćice.

Pročitaj ceo tekst
Najlon za pecanje na ekstremno velikim daljinama

objavljeno 04. maj 2015. od Admin

Najlon za pecanje na ekstremno velikim daljinama ne sme da bude mekan i istegljiv. Da bismo u takvim okolnostima na vreme detektovali uzimanje mamca i efikasno kontrirali, treba nam krut i jak monofil. Trabucco Super Hard odlikuju upravo ove osobine, a osim toga je i izuzetno otporan na habanje i ima veliku nosivost – u prečniku od 0,40 mm na tegu nosi 20,3 kg!

Pročitaj ceo tekst
Kvalitetan teleskopski štap za lov šarana

objavljeno 04. maj 2015. od Admin

Ako vam je potreban kvalitetan teleskopski štap kao stvoren za lov šarana ili krupnih grabljivica na prirodne mamce, dugačak 3,60 m i dovoljno jak da njime možete bez straha zabacivati i teške sisteme, obavezno razmislite o modelu Trabucco Excursion T Specimen!

Pročitaj ceo tekst
Udice za soma

objavljeno 03. maj 2015. od Admin

Svi znamo kakva treba da bude udica za soma. Jaka, velika i oštra. I kvalitetna! Jer, upravo od tog malog savijenog komada žice najviše zavisi da li ćemo soma izvaditi ili će nam pobeći tako što će se otkačiti ili će se udica ispraviti ili pući.

Pročitaj ceo tekst