Moja Korpa

Ukupno:0 RSD

Kontakt

Ako imate pitanje ili Vam je potrebna neka informacija, molimo Vas popunite formu.

Popunite formu

Mašinica za najborbenije grabljivice

Trabucco Exceed Spin 3500

masinica za pecanje

 

exceed spin

O ovoj mašinici više nema šta da se kaže! Pitate se zašto? Pa, zato što je svoje kvalitete pokazala i dokazala na najtežim „bojnim poljima“, u okršajima sa najborbenijim slatkovodnim i morskim grabljivicama, „družeći“ se sa nekim od najpoznatijih svetskih ribolovaca, na najatraktivnijim ribolovačkim destinacijama širom planete.

Šta sve nudi ovaj neverovatan model?

Kućište Trabucco Exceed Spin 3500 je u potpunosti napravljeno od aluminijuma, što garantuje dugovečnost i pouzdanost, ali i smanjuje težinu same mašinice, koja za veličinu 3500 iznosi 348 gr. O njenoj prednjoj kočnici stvarno ne treba trošiti reči. Dovoljno je navesti da je maksimalni „drag“ realnih (izmerenih) 12 kg, što je čini idealnim izborom za najsnažnije riblje vrste.

 

Opremljena je sa šest kugličnih ležaja od nerđajućeg čelika i neizostavnim jednosmernim ležajem (super-stoperom), prenos je 5,2:1, snažna ručica napravljena je od komada kovanog aluminijuma (!), a jednim okretajem na kalem se namotava 85 cm strune.

Kapacitet metalne špulne je 0,30 mm/210 mm, pa je u ovoj veličini idealan izbor za srednje i srednje teško varaličarenje (ne zaboravite, na raspolaganju su vam i druge veličine). Ako vam treba zaista vrhunska metalna mašinica za varaličarenje, onda je Trabucco Exceed Spin 3500 ono što tražite!

exceed spin