Moja Korpa

Ukupno:0 RSD

Kontakt

Ako imate pitanje ili Vam je potrebna neka informacija, molimo Vas popunite formu.

Popunite formu

Vrhunski štap za soma

CATGEAR Fighter Spin

varalicarski stapovi

Krupnog soma možete izvaditi i slabijim štapom, ali vam za ciljano varaličarenje naše najveće grabljivice ipak treba posebna oprema. Vrhunski somaroški štapovi su po pravilu vrlo skupi, ali na sreću ima i izuzetaka.

Odličan primer za ovu tvrdnju je Catgear Fighter Spin, sa tankim, ali fantastično jakim blankom koji je u stanju da se izbori i sa najvećim kapitalcima. Dostupan je u dužinama od 2,40 i 2,70 m, čime je prolagođen ribolovu i sa obale i iz čamca. Uz deklarisanu težinu bacanja od 180 g bez problema podnosi i najteže glavinjare i druge varalice, ali i dalje ostaje osetljiv i odlično „oseća“ dno.

Tu je i devet kvalitetnih SiC sprovodnika i dugačka ergonomska drška od EVA materijala, koja će vam pružiti udobnost tokom dugačkih borbi sa krupnim primercima.

Ovaj dvodelac već se dokazao na nekim od najzahtevnijih mesta na zemaljskoj kugli kada je u pitanju ekstremno varaličarenje velikih somova i bez problema će izaći na kraj sa svakim našim kapitalcem. Sačekajte spremni početak pune sezone lova "brkonje"!, koja počinje 15. juna.

Cena ovog štapa je 7.800 RSD.

varalicarski stapovi