Moja Korpa

Ukupno:0 RSD

Kontakt

Ako imate pitanje ili Vam je potrebna neka informacija, molimo Vas popunite formu.

Popunite formu

Vrhunska šaranska mašnica

KKarp Crusader XS 8000 LC

šaranska mašinica

Ako vam treba vrhunska „dalekometna“ šaranska mašinica velikog kapaciteta, izuzetnog dizajna i završne obrade, onda je K-Karp Crusader XS 8000 LC pravo rešenje za vas. K-Karp „krstaš“ je izrađen u skladu sa najnovijim dostignućima i opremljen je, između ostalog, „wormshaft“ sistemom koji garantuje besprekorno slaganje strune i ekstremno daleke zabačaje, mikropodesivim „baitrunner“ sistemom slobodnog hoda i posebno dizajniranom aluminijumskom špulnom kapaciteta čak 630 m/0,35 mm, a za savršeno gladak i bešuman rad zaslužno je pet kugličnih ležaja od nerđajućeg čelika.

Naravno, tu su i jednosmerni ležaj („super stoper“), izuzetno snažna mikropodesiva kočnica i rezervni kalem od grafita. Iako je prenos samo 4,1:1 (što samo po sebi garantuje veliku snagu mašinice), jednim okretajem ručice ona uvlači čak 96 cm strune, a ukupna težina je i pored velikih dimenzija i ogromnog kapaciteta više korektnih 825 gr.

Ova vrhunska šaranska mašinica upotrebljiva je i za lov najkrupnijih slatkovodnih grabljivica i za pojedine morske tehnike, kao što je surfcasting, a cena je 10.500 din.