Moja Korpa

Ukupno:0 RSD

Kontakt

Ako imate pitanje ili Vam je potrebna neka informacija, molimo Vas popunite formu.

Popunite formu

Enter Fishing Shop Blog

Method Feeder sistemi i mamci

objavljeno 08. maj 2018. od Admin

I pored neke lične sigurnosti u određeni mamac ili sistem, u koji se kunemo (oblik i veličina udice, vrsta i debljina monofila ili strune), brojni su faktori koji mogu uticati na dobar izbor, a samim tim i ulov. Veličina ribe koja se lovi na konkretnoj vodi, konfiguracija terena, boja i karakteristike dna, bistrina, temperatura i dubina vode, doba godine i dana, neki su od faktora koje možete uzeti u obzir.

Pročitaj ceo tekst
Trabucco Aero Specialist Long Distance Method

objavljeno 16. juni 2017. od Admin

Method feeder hranilica specijalno dizajnirana za daleke zabačaje, sa elastičnom gumicom koja prolazi kroz telo hranilice. Hranilica je fiksna, vrlo lako se montira. Osnovni najlon ili konac se vezuje za vrh vrata hranilce, dok predvez dolazi na virblu koja se nalazi na dnu gumice koja izlazi iz donjeg dela hranilice.

Pročitaj ceo tekst
Method Feeder Fishing

objavljeno 02. maj 2017. od Admin

Method fiderom na šarane iz "malog" jezera na mestu koje je pravi raj za opuštanje, uživanje i punjenje baterija, jednom rečju Aqua Dreams u Samailima kod Kraljeva. Popodnevno pecanje od nekoliko sati je bilo sasvim dovoljno, da se nauživam i nagledam prelepih i jedinstvenih udaraca šarana.

Pročitaj ceo tekst
Floating feeder fishing

objavljeno 27. april 2017. od Admin

Kod nas još nepopularan sistem feeder pecanja sa plutajućim hranilicama, a u svetu sve popularniji, a koji ću pokušati da prezentujem što bolje. Radi se o veoma zanimljivom sistemu pecanja koji će naviše odgovarati ljudima koji su sa pecanja plovkom počeli da pecaju feeder tehnikom.

Pročitaj ceo tekst
Položaji feeder štapa na stajaćim i tekućim vodama

objavljeno 23. april 2017. od Admin

Veoma zanimljiva tema o tome "Kako idealno postaviti feeder štap?". Postoji mnogo načina i položaja za postavljanje štapa u zavisnosti od vode na kojoj se nalazimo, vremenskih uslova, pa čak i navike ribolovca.

Pročitaj ceo tekst