Moja Korpa

Ukupno:0 RSD

Kontakt

Ako imate pitanje ili Vam je potrebna neka informacija, molimo Vas popunite formu.

Popunite formu

Za iskusne plovkaroše i fideraše

xp line super breme

Ako pitate ribolovce koji zaista znaju šta je dobro, Trabucco najloni već godinama važe za najkvalitetnije na našem tržištu. Da je stvarno tako, uverićete se ako pogledate kojim monofilima pecaju iskusni plovkaroši i fideraši, među kojima ima i mnogo takmičara.

Seriju XP Line izdvajamo zbog dokazanog kvaliteta koji se nudi po više nego pristupačnoj ceni. Otporan na krzanje i kontakte se podvodnim preprekama, jak na čvoru i gotovo nevidljiv u vodi, ovaj najlon je odlično rešenje za plovkaroše i fideraše koji žele pravi radni monofil u koji će imati puno poverenje, ali za njega neće morati da izdvoje mnogo novca.

Ovoga puta, iz čitave palete XP Line izdvajamo stometarski kalem najlona prečnika 0,18 mm čija je linearna nosivost čak 7,05 kg, dok je realna nosivost na vlažnom čvoru sjajnih 3,2 kg, a sve to dobijate po ceni od samo 130 din. Ovaj najlon dostupan je u prečnicima od 0,12 do 0,35 mm i stoga je primenljiv u najrazličitijim vidovima ribolova, od najfinijeg pecanja na plovak, do težeg dubinskog ribolova i varaličarenja.