Moja Korpa

Ukupno:0 RSD

Kontakt

Ako imate pitanje ili Vam je potrebna neka informacija, molimo Vas popunite formu.

Popunite formu

Vrhunske primame od svetskog šampiona

Goran Radović Gica svetski šampion za 2014.

primame goran radovic gica


gica-head.jpg

Kruna jedne sportske karijere svakako je osvajanje naslova pojedinačnog svetskog prvaka. Mnogo odricanja, upornog rada, pronalaženja snage i motiva, intelektualnog, sportskog, pa i ljudskog napredovanja neophodno je za ovako značajan uspeh. Sada mi se sve što je iza mene cini jos udaljenijim, a obaveza daljeg usavršavanja i napredovanja je očigledna. Na taj način je neophodno zatvoriti jedno poglavlje koje je uspešno trajalo preko15 godina, a to je period Laguna, Superšampiona ...Zameniće ih nove, poboljšane serije prihrana iza kojih sada stoji imenom i prezimenom svetski prvak u sportskom ribolovu Goran Radovic Gica.

Poželimo im dobrodošlicu u naš ribolovački svet.


compettion serie gica primama

Worldchampion serie prihrana je konceptualno osmišljena kao odličan izbor za rekreativne ribolovce jer je akcenat stavljen da ove primame funkcionalno ne zaostaju za onima iz najviše klase, a zarad cene koja je vise nego prihvatljiva jedino što je "smanjeno" kod ovih hrana je količina jer su pakovanja od 750 gr.


Worldchampion pro serie primama su vec jedan stepenik više, i uz pažljivo odabrane komponente, mogu tvrditi da nimalo ne zaostaju sa svetski priznatim proizodima.

Ove hrane već po nazivu pokazuju svoju univerzalnost, pa tako RIVER može sa uspehom da se koristi na svim rekama, bez obzira da li se lovi skobalj, klen, mrena, protfiš i deverika.

compettion serie gica primama

compettion serie gica primama

Worldchampion competition line serie su dodatno poboljšane pro serije i uglavnom će se odnositi na specijalne primame, odnosno specijalne namene, bez obzira da li se radi o tehnici (kao kod feeder-a) ili za ribolov u otežanim uslovima (Black).


Za sada porodica novih GicaMix prihrana je ograničena na zahteve domaćeg tržišta, uz moju ličnu želju da u skoroj budućnosti ova porodica raste i napreduje, ređa uspehe kao sto sam i ja činio, kao što sada to svoje iskustvo želim da podelim sa Vama!

Bistro i pošteno na vodi!

Gica