Moja Korpa

Ukupno:0 RSD

Kontakt

Ako imate pitanje ili Vam je potrebna neka informacija, molimo Vas popunite formu.

Popunite formu

Method Feeder Fishing



Method fiderom na šarane iz "malog" jezera na mestu koje je pravi raj za opuštanje, uživanje i punjenje baterija, jednom rečju Aqua Dreams u Samailima kod Kraljeva. Popodnevno pecanje od nekoliko sati je bilo sasvim dovoljno, da se nauživam i nagledam prelepih i jedinstvenih udaraca šarana.

Danas premijerno na vodi Precision RPL Quiver plus 3.3 m od 70 gr, u društvu Sygnuma TXL Supreme feeder 3.6 m - 75 gr. Lagani štapovi za veće uživanje.



U method hranilice je išla primama Gica mix Black competition sa novom Red fluo i dodatkom novih šumećih peleta koji u vodi prave haos i veliku maglu koja dosta brže dovlači ribu. Na udicu Gica mix pop up peleti u prva tri sata, najčešće sa aromom ananasa, tuti frutija, estera, posle čega sam pecao sa soft peletom sa aromom meda.



Sa soft peletom dosta češći udarci, ali za nijansu sitniji saran i po koja babuška, dok su na pop up pelete dolazili krupniji komadi. Šarani od 500 gr. do oko 4 kg. Našalost nisam sve mogao da fotografišem jer sam sve slikao i snimao sam. Preporuka za sve ribolovce da posete ovo parče raja. Sledeći put u napad na krupnije komade sa velikog jezera.

Bistro uz Trabucco