Enter Fishing Shop Blog

Mašinica za najborbenije grabljivice

objavljen 21. maj 2015. od Admin

Mašinica za najborbenije grabljivice

O ovoj mašinici više nema šta da se kaže! Pitate se zašto? Pa, zato što je svoje kvalitete pokazala i dokazala na najtežim „bojnim poljima“, u okršajima sa najborbenijim slatkovodnim i morskim grabljivicama, „družeći“ se sa nekim od najpoznatijih svetskih ribolovaca, na najatraktivnijim ribolovačkim destinacijama širom planete.

Šta sve nudi ovaj neverovatan model?

pročitaj ceo članak

Lagani feeder štap

objavljen 19. maj 2015. od Admin

Lagani feeder štap

Koliko puta vam je vaš stari, dobri feeder od 3,60 m bio predugačak i pretežak za lagano pecanje sitnije ribe na malim daljinama? U takvim situacijama pravi izbor je nešto poput Trabucco Precision Pro Quivera – osetljivi i lagani trodelni štapić od 3,30 m, sa M (Medium) akcijom, SiC sprovodnicima, drškom u kombinaciji prirodna pluta/EVA i tri vrha različite osetljivosti.

pročitaj ceo članak

Feeder štap 2 u 1

objavljen 18. maj 2015. od Admin

Feeder štap 2 u 1

Trabucco Selektor XS Multi Feeder 390-90 bismo mogli opisati kao „dva u jedan“. To je izuzetno lepo dizajniran i visoko-kvalitetan feeder iz već čuvene serije Selector, koji se zahvaljujući specijalnom produžetku (prolungi) sa standardnih 3,60 m može produžiti na 3,90 m i tako prilagoditi zahtevnom ribolovu na većim i jačim rekama

pročitaj ceo članak

Trabucco Firestar 3000

objavljen 16. maj 2015. od Admin

Trabucco Firestar 3000

Trabucco Firestar 3000 je još jedna od Trabucco mašinica koje krase savremen dizajn, kvalitet i visok nivo završne obrade. Ovo je „hibridna“ mašinica, sa aluminijumskim okvirom (koji garantuje čvrstinu), špulnom, ručicom i vođicom strune, dok su ostali segmenti od grafita.

Njena prednja kočnica je po mnogima savršeno izrađena, tako da omogućava precizno podešavanje i pruža veliku sigurnost u borbi sa krupnim ribama, bez obzira na to koju strunu koristimo. Opremljena je sa pet kugličnih i jednim jednosmernim ležajem (super-stoperom), prenos je 5,5:1, kapacitet kalema je 0,22 mm/160 m, a težina svega 285 gr.

pročitaj ceo članak

Tanak, lagan i jak varaličarac

objavljen 15. maj 2015. od Admin

Tanak, lagan i jak varaličarac

Ako ste u potrazi za vrhunskim, moderno dizajniranim, tankim, laganim i veoma jakim varaličarcem za UL ribolov, onda je Rapture Invader S 732 M pravo rešenje za vas! Veoma brze akcije, ovaj štap je dizajniran tako da omogući daleke i precizne zabačaje malih varalica, pre svega mikro-džigova i metalnih veštačkih mamaca, ali je zahvaljujući svojoj snazi u stanju da se izbori i sa krupnijim ribama.

pročitaj ceo članak